De lekkerste rijstepap ooit maken: zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een ouderwets dessert of een heerlijk warm ontbijt? Deze romige rijstepap is ideaal voor beide opties! De smeuïge dessertrijst in combinatie met volle melk, een vleugje vanille en een beetje limoen geeft je een zijdezacht gerecht met een verfrissende twist. Perfect om je op te warmen tijdens een koude winteravond of om je dag lekker te beginnen. Het mooiste van alles? Je kunt dit perfect maken in je slowcooker!

Ingrediënten:

  • 1 liter volle melk
  • 200 gram dessertrijst
  • 2 eetlepels witte basterdsuiker
  • 2 theelepels vanillearoma
  • Rasp van de schil van 1 limoen
  • Een beetje kaneel, voor de garnering
  • 1 eetlepel gezouten roomboter

Bereidingswijze:

Nieuwsgierig hoe je deze heerlijke, zachte rijstepap maakt in je slowcooker? Bekijk dan de video voor stap-voor-stap instructies en creëer deze traditionele lekkernij eenvoudig thuis. Bestrooi met een beetje kaneel en geniet van de zoete en frisse smaken!