Je zal versteld staan van hoe lekker je een eenvoudig gebakken ei kunt maken. Je moet dit echt een keer proberen! Een gebakken ei lijkt misschien heel gewoontjes, maar er zijn heel veel manieren om het net dat beetje extra te geven.
Klassiek gebakken in een flinke klont boter of een scheutje olie, kun je met een ei alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan het geliefde spiegelei waarbij je de dooier zacht houdt, of je bakt het helemaal door zodat de dooier hard wordt.
Natuurlijk mogen zout en peper niet ontbreken, en afhankelijk van je smaak zijn er allerlei kruiden die je kunt toevoegen. Of je nu een gebakken ei eet als ontbijt, een snelle lunch of bij het diner, het is altijd een goed idee en bovendien snel klaar.
Maar er zijn nog meer manieren om je gebakken ei naar een hoger niveau te tillen… Als je gewend bent je eitje simpelweg met wat spek, peper en zout te eten, dan is het tijd voor een nieuwe twist: combineer je gebakken eitje met een tosti en je hebt een stevige en verrukkelijke maaltijd.
Bekijk het videorecept op de volgende pagina…