Waarom een beetje zout op je sponsje wonderen kan verrichten!

Heb je ooit gedacht aan het strooien van wat zout op je spons tijdens het schoonmaken? Misschien is het tijd om daar een gewoonte van te maken! Zo’n ogenschijnlijk eenvoudige keukenspons kan vaak over het hoofd worden gezien, maar het is eigenlijk een cruciaal hulpmiddel in onze schoonmaakroutines. Je gebruikt het voor allerlei taken: van het stevig schrobben van pannen en het afwassen van borden tot het laten stralen van je gootsteen. Wat je misschien niet wist, is dat een ogenschijnlijk onschuldige spons al na twee weken kan veranderen in een plek met wel 150.000 bacteriĆ«n en schimmels erop. Geen stress, ik heb een geweldige tip voor hoe je dit schoonmaakhulpje langer schoon en fris kunt houden.

Heb je de truc al eens geprobeerd waarbij je wat zout op je spons sprenkelt? Zodra je de voordelen ziet, wil je niets anders meer. Wil je weten hoe het zit? Klik dan zeker door naar de volgende pagina, waar een video je alles laat zien!