Wanneer voeg je knoflook toe tijdens het koken? Zo doe je het goed, want de meesten doen het fout!
Hoe ga jij te werk met knoflook in de keuken? Vaak staat er in recepten dat je eerst de ui en knoflook tegelijk moet fruiten en daarna de rest van de ingrediënten toe moet voegen. Doe jij dit ook altijd op die manier? Misschien moet je dat aanpakken. Volgens knoflookspecialist Kees Huijbrechts doen we het verkeerd, zo meldt Margriet.
Hoewel veel recepten zeggen om eerst de ui en knoflook te bakken, zou het volgens Kees juist anders moeten.
Knoflook is goed voor je gezondheid
We weten allemaal dat knoflook diverse gezondheidsvoordelen biedt. Het versterkt je immuunsysteem, helpt tegen muggenbeten, verbetert je huid en kan haaruitval verminderen. Dit zijn slechts enkele voordelen van knoflook. Kees Huijbrechts kan bevestigen dat knoflook geneeskrachtige eigenschappen heeft. “Een vriendin van ons had onlangs een koortslip. Ik adviseerde haar om een paar keer per dag knoflookvocht aan te brengen. De dag erna was de koortslip verdwenen.”
Lees verder op de volgende pagina