Je herkent het vast wel: je ziet een foto van een appetijtelijke tosti en vraagt je af, ‘Waarom zijn die van mij nooit zo mooi bruin?’ Wij dachten precies hetzelfde. Dus besloten we op onderzoek uit te gaan naar het geheim van de perfecte tosti. Geen zorgen, we gaan het met je delen!
Herinner je de tosti’s van vroeger? Waarschijnlijk kon je moeder of oma ze het beste maken, en die smaak heb je nooit meer kunnen evenaren. Wat doe je verkeerd? Misschien ben je dat ene geheime trucje kwijt dat zij wel wisten. Het draait allemaal om wat je aan de buitenkant van de tosti doet. En nee, het is geen boter! Nieuwsgierig? Lees gauw verder.
Het blijkt dat mayonaise het geheime ingrediƫnt is! Ja, je leest het goed. Dit kan onverwacht zijn, maar het heeft echt een groot effect. Dit eenvoudige ingrediƫnt geeft je tosti precies die knapperige textuur en mooie tint die je wilt. Hoe werkt dit precies? Op de volgende pagina vind je de stappen om een onweerstaanbare tosti te maken.
Ga naar de volgende pagina